"Junajted će osvojiti PL pre Liverpula!"

Autor:

Sport

15.08.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Mančester junajteda Geri Nevil smatra da 'crveni đavoli' imaju veće šanse da osvoje Premijer ligu od Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Prošle sezone Junajted je završio na šestom mestu, dok je Liverpulu titula izmakla za bod.

- Uočio sam da postoje ciklusi kada je reč o uspesima klubova. U prvih 18 godina svog života nisam mogao da zamislim da će Junajted osvajati trofeje. Sledećih 20 je bilo kao u snu. Sada je teško. Ipak, to me ne brine jer situacija može značajno da se poboljša uz dobre odluke uprave i malo uloženog novca - kazao je Nevil.

- Ono što pokušavam da kažem je da su Siti, Liverpul i Totenhem imali lošu transfer politiku u prethodnih nekoliko godina. Junajted sada prolazi kroz to. Međutim, uveren sam da će tim ponovo pobeđivati. I još će do titule doći pre Liverpula. Uz svo dužno poštovanje, verovatno će tako biti - zaključio je Nevil.

'Crveni đavoli' su sezonu počeli pobedom nad Čelsijem od 4:0. Redsi su u Premijer ligi savladali Norič sa 4:1, a onda su trofej u Superkupu Evrope osvojili pošto su bili bolji od Čelsija u izvođenju penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading