PARTIZAN NA +39 NAPADA EVROPU!

Autor:

Sport

15.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominirao je Partizan pre sedam dana protiv Malatje (3:1), pa petoplasirani tim turskog prvenstva može da bude više nego zadovoljan rezultatom pred večerašnji revanš-meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (19.00, RTS 1, Arena sport 1). Ipak, crno-beli su svesni da će domaćin ovoga puta morati da igra daleko ofanzivnije, a osim legije stranaca, Beograđanima će ozbiljna prepreka biti i nestvarna vrućina u istočnoj Anadoliji. Naime, izabranike Save Miloševića (45) dočekaće paklenih 39 stepeni.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan vs. Malatija

- Igrali smo u nedelju u Kruševcu protiv Napretka (2:2) na temperaturi od 35 stepeni, pa smo se sa te strane koliko-toliko navikli na nesnosne vrućine. Malatja će sigurno igrati drugačije nego u Humskoj, ali ne verujem da će krenuti grlom u jagode. Imamo dva gola prednosti, ali ako samo na trenutak pomislimo da će biti lako, eto problema - poziva na oprez strateg osvajača Kupa Srbije.

Pre sedam dana odličan debi u dresu "parnog valjka" imao je Takuma Asano (24). Japanac, za kojeg su crno-beli platili Arsenalu ravno 1.000.000 evra, bio je strelac drugog gola za domaćina, dok je nad njim napravljen penal posle kojeg je Sejduba Suma postavio konačan rezultat. Milošević je najavio da će brzonogi krilni napadač od 1. minuta biti na terenu.

RepublikaFoto: Starsport

- Asano je sada fizički spremniji nego kada je došao u Partizan, tako da bi trebalo da odigra više od poluvremena - kratak je bio Savo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading