ZVEZDA U DANSKOJ U VREME GEJ-PARADE!

Autor:

Sport

13.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dobrodošlicu - gej-parada! Fudbaleri Crvene zvezde večeras (20.00, RTS 1, Arena sport 1) u utakmici sezone gostuju Kopenhagenu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prestonici Danske dočekala ih je nedelja posvećena LGBT populaciji! Crveno-beli su u prvom meču protiv Skandinavaca remizirali na Marakani (1:1).

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda vs. Kopenhagen

Pred duel na stadionu Parken koji potencijalno vredi više od 15 miliona evra (koliko će dobiti tim koji se plasira u elitno takmičenje) izabranike Vladana Milojevića dočekala je vest da će istog dana kada oni budu ratovali za plasman u plej-of na ulice Kopenhagena izaći hiljade homoseksualaca.

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Gej parada u Kopenhagenu

BRIGA ZA DOMAĆINA

To bi moglo da predstavlja potencijalni problem ako se zna da u prestonicu Danske dolazi najmanje 2.000 delija, koje su poznate po negativnom stavu prema seksualnim manjinama. Ali to je briga koju će morati da brinu domaći organi reda i mira.

Za fudbalere Crvene zvezde najbitnije je da izbore rezultat koji može da ih odvede u narednu rundu, gde pobednika očekuje švajcarski prvak Jang bojs. Crveno-belima odgovara svaki remi sa dva ili više postignutih golova, kao i svaki trijumf. Posao bi bio olakšan ukoliko naš predstavnik ne bi primio gol, a svestan toga je i štoper Miloš Degenek, koji očekuje tvrd meč.

- Očekujem da će utakmica u Kopenhagenu biti dosta slična onoj u Beogradu. Uradili smo detaljnu analizu, gledali smo njihove utakmice i pripremali se. Očekujem pun stadion, odličnu atmosferu i kvalitetnu utakmicu. Mnogo faktora može da presudi utakmicu. Moramo da damo gol, da budemo pametni i oprezni. Mogu i prekidi da reše utakmicu - izjavio je Degenek.

PRITISAK NA BOAĆIJU

Zvezda će u Kopenhagenu igrati bez dvojice napadača Milana Pavkova i El Fardu Bena, pa će Ričmond Boaći biti pod velikim pritiskom kada je reč o realizaciji.

- Sigurno će nam Pavkov i Ben mnogo nedostajati, ali sada moramo da zbijemo redove, da odigramo i za njih i pokušamo da izborimo prolaz dalje - prokomentarisao je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading