Procureo snimak u kome RONALDO govori o POVRATKU U ENGLESKU

Autor:

Sport

11.09.2017

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna zvezda madridskog Reala Kristijano Ronaldo sve glasnije pominje mogućnost da se uskoro vrati u englesku Premijer ligu, a čini se da sudski proces zbog moguće pronevere novca portugalskog fudbalera tu odluku samo ubrzava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo već mesecima priča o povratku u Englesku

Ronaldo je prethodnih meseci bio često na udaru zbog navodne pronevere novca zbog čega je odlučio da se i sam pojavi pred sudom 31. jula, pošto je odlučio da dokaže svoju nevinost.

U svom izlaganju dotakao se i Engleske, što je tek danas procurelo u medijima, koji su momentalno podigli prašinu da bi Portugalac opet mogao u Premijer ligu.

-Nikada nisam imao nijedan problem u Engleskoj. Ne želim da kažem to, da ne bih bio pogrešno shvaćen, ali... voleo bih da se vratim u Englesku - rekao je Ronaldo i nastavio:

- Kao što znate, moj život je otvorena knjiga i ja ne mogu ništa da sakrijem i smešno je za šta sam optužen. Ja se ne razumem mnogo u ove stvari, ali poštujem zakone. Zbog toga sam i zaposlio pametne ljude koji vode računa o svemu, da ne bude problema. Ja nisam učen za takve stvari, završio sam šest razreda škole i sve što znam je da igram fudbal. Ako treba da platim više novca, to nije problem, platiću. Kad god je zakon od mene tražio novac, ja sam platio, tako je bilo u Engleskoj i sada u Španiji. Uvek sam želeo da radim sve ispravno i kako zakon nalaže - rekao je Ronaldo.

Pogledajte celokupni video ovog suđenja koji se danas pojavio u medijima:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading