Poketino otkrio planove Totenhema za novu sezonu!

Autor:

Sport

10.08.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino kaže da je 'velika greška' to što se prelazni rok u Premijer ligi završava ranije u odnosu na ostatak Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Prelazni rok za engleske klubove završen je u četvrtak, dan pred početak prvenstva. U većini ostalih evropskih liga timovi imaju pravo da dovode igrače do kraja avgusta.

- To nije fer. Prednost se daje drugim evropskim klubovima, kojima je ostalo još 20 dana da vode pregovore. To je velika greška Premijer lige. Ostali mogu da naprave haos u našim timovima. S obzirom na to da se u Evropi ništa ne menja, prelazni rok u Premijer ligi bi mogao da traje duže - rekao je Poketino.

Spursi su ovog leta postali jači za Rajana Sesenjona, Đovanija lo Selsa, a klupski rekord je oboren prilikom dovođenja Tangija Ndombelea.

- Zadovoljan sam onim što smo uradili -  kratko je ocenio Poketino.

Totenhem na početku prvenstva dočekuje Aston Vilu.

- Ako mene pitate, neću sezonu smatrati uspešnom ako budemo među četiri najbolja tima u domaćem prvenstvu, iako je to verovatno bitno upravo. Želim da osvojimo neku titulu - Liga Kup, FA Kup, Premijer ligu ili Ligu šampiona - zaključio je Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading