Kejhil kod Milivojevića!

Autor:

Sport

05.08.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Čelsija Geri Kejhil konačno je završio potragu za novim klubom. Engleski mediji javljaju da je 33-godišnji štoper pronašao zajednički jezik sa upravom Kristal Palasa i da je potpisao ugovor sa klubom iz Londona. Doduše, ne navodi se do kada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geri Kejhil

Kejhil je bio slobodan agent nakon ne baš lepog rastanka sa Čelsijem krajem prošle sezone. Palas će mu biti šesti klub u karijeri. Pored Čelsija igrao je još za Aston Vilu, Barnli, Šefild Junajted i Bolton.  

Geri Kejhil biće veliko pojačanje za četu Roja Hodžsona koju su pre njega "oplemenili" Stiven Henderson iz Notingem Foresta i Džordan Aju. 

Bivši engleski reprezentativac (62 utakmice) najsvetlije trenutke u karijeri proveo je u dresu Plavaca, sa kojima je dva puta osvajao Premijer ligu, isto toliko puta i Ligu Evrope, a krunu njegove karijere predstavlja trofej Lige šampiona 2012. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading