Stigao je za "veliku lovu" iz Barselone, a već u januaru bi mogao da ode zbog RASIZMA, oglasio se i klub!

Autor:

Sport

05.08.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Zenita Malkom našao se na udaru navijača samo što je kompletirao jedan od najvećih transfera u istoriji Rusije. On je nedavno plaćen Barseloni čak 45.000.000 evra.

Samo tri dana nakon što je Malkom potpisao za 45 miliona evra i debitovao u subotu protiv Krasnodara, navijači su istakli ironičan transparent pa su počele glasine kako će klub već u januaru prodati 22-godišnjaka koji je stigao iz redova Barselone.

- Hvala upravi što je lojalna tradiciji - pisalo je na transparentu koji je bio na tribinama bar desetak minuta. Navijači su kasnije negirali da je on rasistički motivisan uz jedno "ali".

Naveli su i da bi angažovanje tamnoputog igrača stvorilo samo nevolje u svlačionici.

- Mi nismo rasisti i za nas je nedovođenje tamnoputih igrača važna tradicija, naglašavanje identiteta kluba i ništa više. Mi smo najseverniji klub iz jednog iz velikih evropskih gradova i nikad nismo bili mentalno bili povezani sa Afrikom, Južnom Amerikom i Australijom- navode navijači u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading