Srbin postaje najplaćeniji igrač Dinama?

Autor:

Sport

02.08.2019

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Lazar Marković stigao je u Hrvatsku na pregovore sa Dinamom oko svog dolaska u klub. Markoviću je ovog leta istekao ugovor i od 1. jula je slobodan igrač, pa su mnogi klubovi zainteresovani za njega. Najzvučnija i najkonkretnija ponuda bila je da dođe na "Maksimir".

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković u Dinamu?

Prema pisanju hrvatskih medija on je pregovarao sa čelnicima Dinama. Predočio im je svoje uslove, odnosno platu od 900.000 evra na godišnjem nivou, što bi ga učinilo najplaćenijim igračem Dinama.

Dinamo nije spreman odmah da reaguje, jer je to velika suma novca, a trener Nenad Bjelica na raspolaganju ima dovoljan broj ofanzivnih igrača, pa će još malo razmisliti o uslovima koje je Lazar Marković stavio pred "modre".

Markovića je tokom karijere nosio dres Partizana, Benfike, Liverpula, koji ga je slaio na pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht i Fulam, sve dok mu nije istekao ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading