Lotito: SMS ne ide nigde!

Autor:

Sport

20.07.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Lacija Klaudio Lotito govorio je o 15 godina dugoj ponovnoj izgradnji tima iz italijanske prestonice i insistirao da će tim prodati srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića, samo ako taj transfer donese dobro „nebeskoplavima.“

RepublikaFoto: twitter.com/Mario Vera M.
Klaudio Lotito

Lotito je proslavio 15 godina rada u italijanskoj ekipi i tom prilikom je govorio za medije, koje je intrigirala budućnost srpskog veziste.

- Nekada su dolazili i krali naše igrače, mi smo bili laka meta za velike klubove, samo su nam otimali, ali to više nije slučaj. Igrači odlaze samo ako to donosi boljitak Laciju i mi određujemo pravila igre. Sada smo u dobroj poziciji i imamo kredibilitet na međunarodnom nivou - rekao je Klaudio Lotito, kada ga je jedan novinar upitao da li je tačno da je odbio ponudu od 100 miliona evra za Milinkovića-Savića.

Sergej Milinković-Savić

 - Ukoliko neko želi da ode iz tima, ukoliko se situacija u klubu ne poklapa sa njegovim planiranim individualnim razvojem, mi to uzimamo u razmatranje. Možda neki igrači odu, to onda znači da imamo manje načina da zadržimo Sergeja u timu, ali to nipošto ne znači da će on otići. Mi treba da postanemo jedan od najboljih klubova na svetu i onda igrači neće odlaziti da bi se oprobali sa najboljom konkurencijom - izjavio je ambiciozni predsednik Lacija.

Potom se Lotito osvrnuo i na sve češće priče prema kojima bi Lacio i Roma zajedničkim snagama trebalo da sagrade novi stadion.

- Naš san je da sagradimo stadion. Mi smo prvi krenuli u realizaciju tog procesa, ali institucije su odugovlačile, što je sa pravom iznerviralo neke navijače Lacija. Do sada smo već mogli da sagradimo luku za brodove, železničku stanicu i autoput - zaključio je kroz šalu 62-godišnji preduzetnik, koji je u prošlosti bio kažnjen zabranom bavljenja fudbalom u aferi Kalčopoli, ali imao i političku karijeru tokom koje je bio koalicioni partner u lokalnoj vlasti sa strankom Silvija Berluskonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading