Ovoliko novca Partizan duguje...

Autor:

Sport

15.07.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sportskom centru Partizan-Teleoptik u ponedeljak je održana redovno zasedanje Skupštine Fudbalskog kluba Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić istakao je da su na dnevnom redu bile brojne aktuelne teme, a naravno da je uvek u centru pažnje finansijski izveštaj. Prema rečimam prvog čoveka kluba iz Humske, Partizanov dug je oko 22 miliona evra.

- Pre četiri godina to je bilo 15 miliona, ali je kasnije otkrivena dokumenacija koja nije bila poznata, pre svega oko Andrije Živkovića, i taj dug je bio oko 22 miliona evra. U prethodnom priodu isplatili smo 12 miliona starih dugova, koji su napravile prethodne uprave. Posle detaljne kontrole i revizije ustanovljeno je da je dug kluba između 21.5 i 22 miliona evra, ali postoje i potencijali kojima dug može da se sanira. Potencionalno novi sponzorski ugovor da bi Partizan imao dugoročnu poslovnu politiku kakvu i treba da ima - rekao je između ostalog Vučelić.

Predsednik Partizana je naveo i da će biti još pojačanja do kraja prelaznog roka.

- Savo Milošević mi je rekao da je prezadovoljan pripremama. Naravno, radi se na angažovanju pojačanja koja su potrebna Partizanu. Dragoceno je da su momci iz omladinske škole pokazali napredak, a kada je trener zadovoljan, zadovoljni smo i mi - dodao je Vučelić.

Crno-beli će se na startu Superlige Srbije, u nedelju 21. jula, gostovati povratniku u najjače društvo, ekipi Inđije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading