Barselona vraća svoje dete!

Autor:

Sport

24.06.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo gori želja Barselone da u svoja nedra vrati Danija Olma. Dobre partije njenog đaka, koji se školovao poslednjih sezona u Dinamu iz Zagreba, zagrejale su namere katalonskog giganta da vrati kreativnog vezistu na Nou Kamp.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Olmo je prošao školu Barselone, ali kada je došlo vreme da se stupi na veliku scenu, procenio je da će teško doći do šanse u prvom timu. Zato je izabrao da se kali u Dinamu. I vreme pokazuje da je to bio pun pogodak.

Barselona je zimus pratila mladog fudbalera, pričalo se kako će ga na leto vratiti u svoje redove, a onda se odjednom ohladila. Kako piše katalonski Sport, nije postojalo jedinstveno mišljenje u klubu oko Olma i zbog toga se odustalo od posla.

Sve je promenilo tekuće Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije. Barselona, iako ima jednu od najboljih škola fudbala, nema nijednog svog igrača u selekciji Španije do 21 godine! Samo je Dani Olmo izašao iz La Masije, ali nosi dres Zagrepčana.

I upravo taj podatak, da je samo on stigao do prvenstva kontinenta od izdanaka Barse, uticao je na čelnike kluba da se ponovo zagreju za Olma. Kažu Španci, sastanak između predstavnika dva kluba zakazan je za sredinu ove nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani Olmo

Dinamo neće pustiti svoju „zlatnu koku“ za manje od 25.000.000 evra, štaviše, na Maksimiru očekuju da sa Olmom obore klupski rekord. Čeka se ponuda Barselone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading