Zmajevi otputovali na pripreme: Dve nedelje u Sloveniji za brušenje forme pred početak prvenstva!

Autor:

Sport

23.06.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca krenuli su jutros put Slovenije, u Velenje, u kome će provesti naredne dve nedelje u okviru priprema za novu sezonu Linglong Superlige Srbije.

Foto: FK Voždovac
FK Voždovac

Šef stručnog štaba Voždovca, Rade Koković, optimističan je pred polazak na pripreme I napominje da će Zmajevi period proveden na pripremama iskoristiti da se što bolje pripreme za izazove u narednoj sezoni.

- Nakon dve nedelje rada u Beogradu, krećemo na pripreme gde ćemo imati fantastične uslove da se spremimo za početak sezone. Momci su spremni za rad, sjajno su prihvatili filozofiju I način rada stručnog štaba I to mi je jako drago. Stigla su nam bitna pojačanja za ciljeve koje planiramo da ostvarimo, u narednim danima ćemo tek obelodaniti još neka, I mislim da pravimo tim za najviše domete, dostojne Voždovca. - 

Kapiten Miloš Mihajlov ističe da svi igrači jedva čekaju pripreme I da je motivisanost među igračima na visokom nivou.

- Prija nam rad sa stručnom štabom Šefa Kokovića I nadam se da će se uskoro to oslikati I na terenu tokom prvenstvenih utakmica. Očekuju nas provere na pripremama protiv odličnih ekipa I mislim da imamo priliku da se odlično spremimo za početak sezone. Imaćemo sjajne uslove za rad u Sloveniji u naredne dve nedelje I očekujem da svi momci daju svoj maksimum. - 

U Sloveniju je krenulo 24 igrača koji će probati da se nametnu Stručnom štabu kroz dvonedeljni rad.

Golmani: Trkulja Marko, Ilić Marko I Bratuhin Georgi.

Igrači: Mihajlov Miloš, Mašović Alen, Mikić Nikola, Purtić Stefan, Nišić Jovan, Bošnjak Strahinja, Ilić Marko, Stoisavljević Dragan, Kovačević Bojan, Jevtić Aleksandar, Cvetković Nenad, Cvetićanin Luka, Karišić Strahinja, Vujnović Nikola, Jakovljević Luka, Daničić Damjan, Živojinović Viktor, Nikolić Nemanja, Vasiljević Nikola, Đorđević Rastko, Olujić Marko I Lainović Nikola.

Zmajevi će tokom boravka u Velenju odigrati u pet kontrolnih utakmica, a protivnici, kao i termini odigravanja utakmica su poznati.

Prvi rival u utakmici koja je zakazana za 27. jun biće rumunski prvoligaš, Voluntari. Nakon toga, 30. juna Zmajevi igraju sa osvajačem Kupa Malte, Balzanijem, koji ove godine takođe učestvuje i u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Prvog dana jula Zmajevi izlaze na megdan drugoj ekipi ruskog Krasnodara, a nakon toga slede utakmice sa dve domaće ekipe iz Slovenije, sa ekipom NK Domžale i Rudar Velenje.

Povratak u Beograd planiran je za 7. jul, a nakon toga Zmajevi u prvom kolu Linglong Superlige Srbije  dočekuju novopečenog superligaša, ekipu TCS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading