MUSLIN ZADOVOLJAN: Sve je prošlo kako treba! Idemo na pobedu u Dablinu!

Autor:

Sport

02.09.2017

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskih fudbalera Slavoljub Muslin rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Moldavije u meču 7. kola kvalifikacija za SP 2018.

RepublikaFoto: Tanjug
Muslin zadovoljan novim trijumfom "orlova"

Srbija je slavila sa ubedljivih 3:0.

- Sve je prošlo kako treba, bez povreda, rutinski, sačuvani su oni kojima su pretili kartoni. Moglo je da bude ubedljivije, ali je 3:0 dovoljno i čestitam igračima na odrađenom poslu. Profesionalno smo odradili utakmicu, igrači su se dobro ponašali, na vreme davali golove. U drugom poluvremenu nisam hteo ništa da rizikujem - rekao je Muslin i zahvalio je navijačima na podršci.

Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati protiv Irske. Ovaj duel je na programu 5. septembra u Dablinu. Irska je igrala 1:1 sa Gruzijom.

 - Povoljan rezultat iz Tbilisija nam ne dozvoljava da se opuštamo. Igraćemo na pobedu, bez kalkulacija. Nema euforije, samo jedan korak smo bliži Rusiji - istakao je Muslin.

Dobrovolski: Verujem da će Srbija igrati na SP

Selektor fudbalske reprezentacije Moldavije Igor Dobrovolski rekao je da veruje da će Srbija igrati na SP.

- Sve će se rešiti na utakmici protiv Irske, tako da sada ne mogu ništa da prognoziram. Ko pobedi u toj utakmici, taj će ići dalje. Verujem da Srbija ima veće šanse jer ima odličan tim - rekao je selektor Moldavije. 

Na pitanje da prokomentariše meč, ljutito je odgovorio:

 - Da li ste gledali utakmicu? Zašto moram da je komentarišem? Naši igrači su uradili sve što su mogli na terenu. Pobedila je bolja ekipa. Nisam video ništa no. Igramo u skladu sa svojim mogućnostima i snagom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading