Zvezda juri štopera: DARKO LAZIĆ PRVA META?

Autor:

Sport

28.08.2017

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji mišljenje u sportskom sektoru crveno-belih da bi još jedan proveren štoper dobro došao treneru Vladanu Milojeviću. Zvezdina prva želja je Dominik Dinga, ali on ima važeći ugovor sa Uralom. Sportski sektor se sada okreće novom rešenju u liku Darka Lazića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvezda u potrazi za štoperom

Nisu čelnici srpskog vicešampiona podigli ruke u znak predaje, ali razmišljaju i o drugim opcijama. Tačnije, o opciji zvanoj Darko Lazić. Kako se može čuti odgovorni sa Marakane su kontaktirali doskorašnjeg mladog reprezentativca naše zemlje.

Poslednju polusezonu Lazić je proveo u Alanji. Nije se neigrao, bio je učesnik svega četiri zvanična meča. Međutim, u tome ga je sprečila povreda... Kako bilo rastanak sa turskim klubom je blizu, a rasplet bi trebalo da bude poznat već sutra.

Pre toga je mladi defanzivac imao zapaženu ulogu u redovima ruskog Anžija, bio je gotovo redovan u prvoj postavi ruskog tima, ali se finansijska kriza ovog kluba odrazila na kadrovska rešenja, pa su brojni fudbaleri rasprodati.

Lazić takođe ima veliki motiv da se vrati u klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru, pošto je na "Rajku Mitiću" proveo svega jednu sezonu i odigrao 31 prvenstveni meč, dok bi sada imao priliku da se dokazuje na evrosceni protiv Arsenala, Batea i Kelna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading