Dajte Zlatnu loptu Mesiju, odmah!

Autor:

Sport

20.04.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji brazilski fudbaler i igrač Barselone, Rivaldo poručio je da je Lionel Mesi već sada za nepunih pet meseci 2019. godine dokazao da je najbolji fudbaler sveta i da treba da dobije "Zlatnu loptu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

U prošlogodišnjem glasanju za najboljeg fudbalera sveta čak četvrorica igrača su bila bolje plasirana od Lea Mesija. Ponajviše zbog njegovog lošeg izdanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji, Mesi je završio iza Luke Modrića, Kristaijana Ronalda, Antoana Grizmana i Kilijana Mbapea. Međutim u aktuelnoj sezoni Leo je postigao već 45 golova u svim takmičenjima. 

- Što se mene tiče ja bih mu dao Zlatnu loptu danas zbog onoga što radi. Sve što radi je spektakularno. Golovi, preuzimanje odgovornosti na velikim utakmicama. Nema igrača kao što je Mesi ove sezone- rekao je nekadašnji igrač Barse Rivaldo. 

Nekadašnji svetski šampion je prokomentarisao i partije Filipea Kutinja koji je u Barseloni često kritikovan.

- Dopada mi se mnogo i on tek treba da uspe u Barsi. Dao je gol Junajtedu i kada se radovao tako što je stavio ruke na uši to nije bilo dobro. To nije dobar momenat zbog svih kritika koje je dobijao. Ako biste ga pitali danas bio bi pametniji. Te stvari se dešavaju u fudbalu i najvažnije je da on daje golove jer su navijači srećni onda zbog njega- rekao je Rivaldo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading