Ronaldo postavio ultimatum čelnicima Juventusa!

Autor:

Sport

20.04.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" je uzdrmana! U Juventusu ne mogu da se pomire sa činjenicom da su pohod ka trofeju Lige šampiona okončali već u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Kristijano Ronaldo

Nikad lošija atmosfera u svlačionici vlada trenutno u Juventusu. Kristijano Ronaldo je besan zbog eliminacije od Ajaksa i razmišlja i o potencijalnom ranom odlasku iz kluba, prenose italijanski mediji.

Ronaldo je ljut na trenera Masimilijana Alegrija zbog očajne taktike i defanzivno orijentisane igre u revanšu protiv Ajaksa. Pored toga, isprozivao je određene saigrače kako nisu dovoljno mentalno jaki da osvoje ovaj trofej.

Navodno, Ronaldo je zatražio promene u rosteru ekipe za narednu sezonu. Ako do toga ne dođe tražiće da napusti klub. Portugalac želi da uprava angažuje na leto adekvatna pojačanja. Osim toga, sve je izgledniji odlazak trenera Alegrija na kraju ove sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading