Murinjo dva meseca nije spavao zbog Pogbe!

Autor:

Sport

09.03.2019

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da se Žoze Murinjo i Pol Pogba nisu slagali u Mančester junajtedu. Portugalski stručnjak je priznao da, ni posle dva meseca razmišljanja, nije uspeo da nađe rešenje za problem koji je imao sa Francuzom.

RepublikaFoto: twitter.com/SkySportsNews
Pogba i Murinjo nisu mogli da nađu zajednički jezik

- Pre nego što je novi menadžer došao, ja sam bio u senci. Sedeo sam nam na klupi- rekao je Pogba, pošto je Murinjo krajem 2018. napustio klub.

Svoje viđenje odnosa sa vezistom dao je i nekadašni menadžer "đavola".

- Tokom dva meseca kada nisam radio, razmišljao sam o svemu. Čovek uvek pokušava da pronađe rešenja za probleme. Ali, postoji problem za koji nisam mogao da nađem rešenje, a to je, kada igrač igra, menadžer mu se dopada, ali kada ne igra, tada mu se ne sviđa- otkrio je Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pogba poslednjih nekoliko nedelja pod vođstvom 56-godišnjeg Portugalca nije bio deo startne postave i, prema Murinjovim rečima, zbog toga sa njim nije bio u dobrim odnosima.

- Mislim da je otprilike sa nama sličan slučaj kao i sa svim ljudima u određenom radnom okruženju širom sveta. Neki ljudi vam se dopadaju više nego neki drugi. To je normalno. Radi se o ličnosti, kako se neko ponaša i kako misli. Zbog toga neki igrači sjajno funkcionišu sa trenerom, a neki drugi ne tako dobro. To je hemija- rekao je Murinjo.

Murinjo je 18. decembra morao da se pozdravi sa Junajtedom, a dan kasnije je Ole Gunar Solšer imenovan za njegovog naslednika. Od tada Pogba pruža odlične partije i u 15 odigranih mečeva upisao je devet golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading