Biće teško Junajtedu sa nama: Ole Gunar zaslužio poverenje i sledeće sezone

Autor:

Sport

22.02.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop biranim rečima govorio je o igri Mančester junajteda i njihovom menadžeru Oleu Gunaru Solšeru, pred derbi dva tima u 27. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Liverpul gostuje velikom rivalu na Old Trafordu u nedelju od 15.05h (SK2). U prvom međusobnom duelu Redsi su slavili sa 3:1, ali Klop ne želi da se osvrće na taj meč.

- Način na koji su igrali tad i na koji igraju sad je znatno različit. To za nas nije dobra vest, dok je za njihove navijače sjajno. Ali, šta god više da kažem u vezi sa tim daću vam povoda da pišete kako ne poštujem Žozea Murinja. Naravno da nije tako, Žoze je neverovatan trener, međutim, očigledno je da je u Junajtedu imao težak period - kazao je Klop i dodao:

- Angažovanje Solšera doneo je boljitak. Vidimo sjajnog Pogbu, neverovatnog Ereru... Bili su oni dobri i pre, ali sad su puni samopouzdanja i maksimalno koriste potencijal. Junajted igra drugačijim stilom i može da dođe do pobede na različite načine.

Od dolaska Solšera, Crveni đavoli imaju 11 pobeda na 13 utakmica i nalaze se u izuzetno dobrom trenutku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Liverpul

- Solšer ima kvalitet, zato je tu, iako nije uobičajeno da neko dođe iz Norveške i sedne na klupu Junajteda. Pokazao je da može, ima ulogu privremenog rešenja, ali sam ubeđen da će tu biti i sledeće sezone. Zaslužio je to 100 odsto.

Crveni su u poslednje četiri utakmice zabeležili samo jedan trijumf, protiv Bornmuta pre dve nedelje (3:0).

- Sumnjam da zbog tog podatka ljudi sad misle "Liverpul je sjajan rival u ovom trenutku". Izuzetno smo organizovani, puni potencijala. Biće teško Junajtedu sa nama, toga su svesni. Spremićemo se maksimalno dobro i pokušati da pobedimo, ali očekujem neizvestan duel do kraja - zaključio je Nemac.

Tim sa Enfilda biće oslabljen izostancima Dejana Lovrena i Džoa Gomeza, ali će se u sastavu ponovo naći Virdžil van Dajk, koji je propustio duel sa Bajernom u sredu u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading