Ibra brani Hrvata!

Autor:

Sport

16.02.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović smatra da je vezni fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić zasluženo dobio nagradu za najboljeg igrača sveta u 2018. godini.

Zlatan Ibrahimović

Švedski internacionalac izuzetno ceni orgranizatora igre Kraljevskog kluba i vrlo dobro zna koliko je fudbalerima poput Modrića teško da osvoje prestižnu nagradu.

- Mislim da je Modrić jedan od najkompletnijih veznjaka na svetu. Ima fantastičnu brzinu i neverovatnu viziju na terenu. Sjajno radi sa loptom - rekao je Ibrahimović i nastavio:

- Igrao sam protiv Modrića kada je bio mlad fudbaler. Srećan sam što je osvojio Zlatnu loptu jer igrači kao što je on retko dobijaju takve nagrade. To su obično napadači ili fudbaleri koji su bili 'vau'. Prošla godina bila je godina Modrića. Zadovoljan sam i zbog toga što je moja majka iz Hrvatske - naveo je 37-godišnji Šveđanin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading