LAKRDIJA OD SUPERLIGE! Tek šest kola odigrano, a cirkus na svakom koraku!

Autor:

Sport

21.08.2017

05:31 >> 16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najjačem domaćem fudbalskom takmičenju koje zovemo Superliga sve je samo ne super. Fudbal ne da nije na prvom mestu već nije ni na drugom ili trećem. Za samo šest kola onog što zovemo elitni rang odložena su tri meča iz krajnje diskutabilnih razloga.

RepublikaFoto: fkbacka.com/Stojan Maleš
Lučanci napustili meč: Detalj iz Bačke Palanke

Fudbal ne da nije na prvom mestu već nije ni na drugom ili trećem. Za samo šest kola onog što zovemo elitni rang odložena su tri meča iz krajnje diskutabilnih razloga.

Tako na pre nekoliko godina renoviranom stadionu Čair Radnički već u 2. kolu nije mogao da ugosti Mladost iz Lučana zbog problema sa instalacijama koje su već dotrajale, voda curi na sve strane! Kao da je to trenutni problem koji se nije mogao srediti tokom leta.

MEDVEĐA USLUGA

Pritom se baca drvlje i kamenje na sudije, pa i na najboljeg Milorada Mažića, kojeg Vojvodina optužuje da je u službi Partizana, dok je Mladost na gostovanju Bačkoj povlačila ekipu sa terena jer je dosuđen penal protiv nje.

Kao šlag na tortu, iako time Crvenoj zvezdi i Partizanu možda čine medveđu uslugu, došla je odluka Superlige da se njihove utakmice 6. kola protiv Borca i Napretka odlože kako bi imali vremena da se odmore pred revanše sa Krasnodarom i Videotonom u plej-ofu Lige Evrope.

I dok je odlaganje susreta u Čačku pravdano oranicom od terena, utakmica u Humskoj je zvanično odložena da bi se pogurao "parni valjak" u Evropi. Kruševljani su se odmah bunili, tako to ide - saopštenje za saopštenjem!

Za fudbalskog stručnjaka Stanislava Karasija sve što se dešava oko našeg fudbala je krajnje zabrinjavajuće.

BRUKA U NIŠU

- Ako je viši interes da se pomogne Zvezdi i Partizanu, zašto da ne, mada znam da, recimo, hrvatski predstavnici ne odlažu, a imaju bolje rezultate. Kazaće, odlažu i Englezi, ali kada drugi mogu da igraju, valjda možemo i mi. Što se tiče odlaganja u Nišu, to je bruka. Dobili su pare, navodno su sredili stadion, a on se raspada. Što se tiče napada na sudije i povlačenja ekipa sa terena, to se može rešiti po kratkom postupku. Jasne su kazne za napuštanje travnjaka, makar i nakratko, i za napad na sudiju, odnosno komentarisanje njegovog rada. Sada je sve na disciplinskim organima, nadam se da će odraditi svoj posao - ističe Karasi za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading