OLIMPIJAKOS NE ODUSTAJE: Tri miliona za Đurđevića, dogovor posle derbija!

Sport

18.08.2017

09:22 >> 09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Đurđević polako, ali sigurno pakuje kofere! Grčki šampion Olimpijakos ne odustaje od golgetera crno-belih, čitavo leto se vrzmaju oko robusnog špica, a veliko finale spremili su za naredne dane...

RepublikaFoto: fkpartizan.rs
Đurđević broji poslednje dane u crno-belom

Prema saznanjima brojnih beogradskih portala klub iz Pireja je ponudio ultimatum upravi crno-belih: Tri miliona evropskih novčanica - uzmi, ili ostavi.

Ovu zvaničnu ponudu klubu iz Humske, kako saznaje HotSport, preneo je izaslanik gazde i savetnik predsednika Marinakisa, bivši napadač ekipe iz Pireja Darko Kovačević.

Prestavnik crveno-belih je ispratio meč sa Videotonom u sklopu svoje misije i snimanje najboljeg strelca šampionata Srbije u prošloj sezoni pored dvomeča usledilo je i sa Javorom.

Pored Bena i Emenikea procenjeno je da je u trci na tri fronta neophodno pojačati napad i očekuje se da posle revanša sa Rijekom usledi plasman u Ligu šampiona. Novac nije problem posto je utanačena izgleda prodaja mladog štopera u Leverkuzen za čak 15 miliona evra, tako je deo izdvojen za golgetera i možda još jednog novajliju.

Neki krajni rok je da se priča finišira dan posle derbija sa Crvenom zvezom (27. avgust), a ako Partizan narednih dana da svoj pristanak velika je verovatnoća da Đurđević 28. avgusta krene put Atine na potpis četvorogodisnjeg ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading