Lalatović pomilovan?

Autor:

Sport

17.01.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mada je prošlo tačno mesec dana posle, sad već čuvene, konferencije za medije po okončanju meča Napredak – Radnički, ne zna se i dalje koliko će biti kažnjen Nenad Lalatović zbog poganog jezika, neprimerenog ponašanja i uvreda upućenih, pre svih, Valentini Vasić, portparolu kruševaškog superligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

No, izgleda da se rešenje nazire. Ako je verovati Večenjim novostima, stratet niškog tima biće kažnjen 100.000 dinara i jednomesečnom zabranom sedenja na klupi. No, imajući u vidu da je u toku pauza u prvenstvu, jasno je da će do 16. februara, za kad je na Čairu zakazan duel Radničkog i Čukaričkog, Lalatović „odležati“ suspenziju, te mu preostaje „samo“ da plati novčanu globu.

Novosti dodaju i da je Nenadu Lalatoviću najpre bila predviđena tromesečna suspenzija, da bi se kazna kasnije preinačila na dva meseca zabrane obavljanja trenerskim poslom, a na kraju će, izgleda, biti 30 dana pauze i pomenutih 100.000 dinara. Tim povodom oglasila se i Valentina Vasić, portparol Napretka.

- Iznanađena sam „drakonskom“ kaznom Nenadu Lalatoviću, s obzirom da je za prestup koji je napravio predviđena kazna od šest meseci do godinu dana zabrane vršenja dužnosti, što članovi Disciplinske komisije FSS sigurno znaju. Upućujem zato i molbu Disciplinskoj komisiji da ukine kaznu ovom „kulturnom, obrazovanom i lepo vaspitanom“ mladom stručnjaku. On bi trebalo da bude uzor svim trenerima, ali i mladim generacijama, jer njegova obraćanja javnosti uglavnom imaju pedagoški karakter, pa bi bilo šteta da 30 dana javnost bude uskraćena za ovu vrstu edukacije. Uteha je samo što će se rijaliti programi emitovati na nacionalnim frekvencijama i u tom periodu - rekla je Vasićeva za "Novosti".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading