SPORTSKI ŠOK GODINE: Srpski telegraf pomirio Kokezu, Terzića i Vazuru!

Autor:

Sport

31.12.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prelepom ambijentu prestoničkog restorana "Kod dvoglavog orla", ispod replike grba Dušanovog carstva, Srpski telegraf uspeo je ono što nikome dosad nije pošlo za rukom: da pomiri Fudbalski savez Srbije, Crvenu zvezdu i Partizan!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Terzić, Milovanović, Vazura, Lađević, Kokeza i Ostojić

U zgradi Krsmanovićeve zadužbine, gde je pre tačno 100 godina kralj Aleksandar I Karađorđević potpisao deklaraciju kojom je proglašeno ujedinjenje Srba, Hrvata i Slovenaca i stvorena Kraljevina SHS, šef srpskog fudbala Slaviša Kokeza i direktori večitih Miloš Vazura i Zvezdan Terzić kucnuli su se čašama punim crvenog vina i poželeli Srbiji srećnu novu 2019. godinu, a srpskom fudbalu da nastavi uzlaznom putanjom!

- Svaka vam čast za ideju i akciju, nisam verovao da će direktori da dođu, moram da priznam. Srpski telegraf je još jednom dokazao da je poštovan od svih relevantnih sportskih faktora u zemlji. Ovaj sastanak pokazao je da je srpski fudbal iznad svih naših prepirki i nesporazuma - rekao je Kokeza.

 

 

Loptu je spustio i njegov "najveći rival", čovek zbog koga je Kokeza, kako sam priznaje, štucao svaki dan. Ako nema zvaničnog saopštenja i napada na FSS, onda gospodin Terzić za bilo koju informaciju koju plasiramo pošalje bar poruku našim novinarima: "Je l' vam to opet Kokeza dojavio?"

- Ha, ha, jeste tako, nema šta. Ja uvek sumnjam na njega - kroz smeh će Terzić uz dodatak: - Obećavam, rata više nema!

I na kraju, u svečanoj atmosferi, poentira Zvezdanov kolega s druge strane Topčiderskog brda Vazura:

- Ma nisu se nikad ni svađali! Folirali, bre, znao sam ja to!

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ACM

31.12.2018 10:39

Samo budale misle da su oni i bili ikad u zaraćenim odnosima !