Evo zašto će ceo svet navijati protiv Juvea

Autor:

Sport

28.12.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus i Samprodija će igrati narednog vikenda u Seriji A, a ovaj meč imao je zanimljivu predigru.Posle jednog obećanja, svi će navijati protiv crno-belih iz Torina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Imam dugu kosu i nosim je oduvek. Međutim, ako pobedimo Juventus sutra, skratiću je. Obećavam. Ošišaću se na ćelavo, obrijaću glavu kao Radža Najngolan - rekao je Ferero za Rai Radio Uno.

On se bavio i rasizmom i velikim ispadom navijača Intera koji su vređali Kulibalija.

- Fudbal je šou, a šou mora da se nastavi. Mislim da bi nadležni trebalo da ovlaste redare da reaguju kao službena lica i odstrane problematične izgrednike sa stadiona. Ako ultras ode na stadion kako bi pravio nerede, onda treba da završi u zatvoru. Ali, ako je na tribinama 60.000 ljudi ne mogu svi da budu odgovorni. Na stadionima ne sme da bude nasilja i rasizma, ovde pričamo o sportu i zabavi, a huligani moraju da budu uhapšeni - zaključio je Masimo Ferero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading