Mirković napušta Partizan?

Autor:

Sport

14.12.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana proklizali su na svom terenu u prvenstvenom duelu sa Mačvom i osvojili samo bod, a trener crno-belih Zorana Mirković bio je rezigniran posle ovog duela i doveo u pitanje sopstvenu budućnost na klupi kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo koliko je teren dozvoljavao. Dobili smo taj crveni, a sa igračem manje po ovom terenu stvarno je bilo teško... Ali, moram da kažem da se mnogo teško snalazim ili se uopšte ne snalazim u ovim u ovim vremenima, a tu ne mislim na vremenske uslove. Dobro ću razmisliti šta dalje - rekao je Mirković posle meča u izjavi za televiziju "Arena sport".

On nije želeo da priča o planovima za zimske pripreme i predstojeći prelazno rok.

Upitan da li smatra da je ova utakmica uopšte trebalo da bude odigrana pod trenutnim uslovima, Mirković je rekao?

- Kad smo počeli utakmicu teren nije bio u ovakvom stanju. Nismo mogli da pretpostavimo da će se završiti sa ovoliko snega. Na početku je bilo uslova - dodao je trener crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja R. Miletić

Njegov kolega na klupi Mačve Darko Tešović imao je nešto drugačiji stav.

- Ovi momci su profesionalci i iskreno mi je žao, ali žao mi je i rudara koji kopaju u rudniku. Uostalom, svi smo mi igrali po ovakvom vremenu. Igrači moraju da se prilagode, i na plus 35 i na minus deset. Moji momci su se prilagodili i zato im čestitam - rekao je Tešović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading