ODMAZDA ZBOG POVREDE JOVIČIĆA: DRINČIĆU DELIJE PRETE SMRĆU!

Autor:

Sport

08.08.2017

08:32 >> 10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko za oko, zub za zub, pa još sa kamatom! Tako razmišljaju navijači Crvene zvezde kada je u pitanju Nikola Drinčić, fudbaler Čukaričkog koji je oštrim startom polomio nogu njihovom Branku Jovičiću i udaljio ga s terena do 2018. godine.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
KRVNIK: Nikola Drinčić je teško povredio Jovičića

Međutim, "delije" se ne zadovoljavaju time da bivši prvotimac Partizana popije suspenziju, već mu prete smrću jer njihov ljubimac neće igrati protiv Krasnodara, kao ni večiti derbi koji je zakazan za 27. avgust.

ISTRAGA POLICIJE

- Drinčiću, želim ti tešku i dugu smrt! Rak dobio, Nikola Drinčiću! Treba ubiti go*no. Ovo je namerno uradio samo da ne bi Zvezda uspela u Evropi i u derbiju protiv Partizana. I ovo treba policija da ispita jer ovde posla nisu čista - samo su neke od najbrutalnijih pretnji igraču Čuke koji ironično kažu da je on u stvari promašio koleno koje je želeo da polomi.

Srpski telegraf je pokušao da kontaktira sa Drinčićem kako bi čuo njegovu verziju povodom starta iz 22. minuta na Marakani, ali i napada po društvenim mrežama. Ipak, iskusni vezista povukao se u ilegalu.

CRNE SLUTNJE

Međutim, svi zaboravljaju Jovičića. Koliko je teško podneo povredu dok još nije znao stepen ozlede, najbolje se videlo po Brankovom izlasku sa terena kada je iz besa rukom udarao po atletskoj stazi. Do zaključenja ovog broja Jovičić nije operisan, ali je zasedao konzilijum lekara koji je, nažalost, potvrdio ionako crne slutnje.

- Uz pomoć ministra zdravlja Zlatibora Lončara održali smo konzilijum, napukla je Džonsonova kost. Branko je verovatno izgubljen za jesenju polusezonu, pauza će biti 10, a ne samo pet nedelja - rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i dodao da još treba da odluče kako će nadomestiti njegov izostanak.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading