PUN STADION "RAZBIJA" KRASNODAR!

Autor: Sportska centrala, Tanjug, B92, Republika

Sport

04.08.2017

12:56 >> 15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da Marakana bude puna i da nas navijači podrže svom snagom, jer kad je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam je potreban pun stadion i velika podrška", reči su stratega crveno belih Vladana Milojević, posle žreba za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug
Sa "delijama" je sve lakše: Vladan Milojević

Prema poslednjim informacijama, na stadionu "Rajko Mitić" biće odlučeno da li će crveno beli najzad zaigrati u Evropskom takmičenju ili će to ipak biti ekipa Krasnodara. 

Oba naša kluba izvučena su da prve mečeve igraju na domaćem terenu, pa se očekuje potvrda odluke da Crvena zvezda prvo bude gost u Rusiji pa potom ugosti Krasnodar.

- Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da takodje rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni", rekao je Milojević.

Prve utakmice na programu su 17. a revanš mečevi 24. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading