POVRATAK GRUJIĆA!

Autor:

Sport

24.11.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić nije igrao od 22. septembra kad ga je Patrik Herman iz Menhengladbaha nagazio i povredio mu ligamente skočnog zgloba.

RepublikaFoto: EPA
Grujić se oporavio!

Pozajmljeni vezista Liverpula se oporavio, u utorak je odigrao 60 minuta test meča sa Aueom što je bilo dovoljno treneru Palu Dardaiju da ga uvrsti na spisak igrača na koje računa za okršaj sa Hofenhajmom, u okviru 12. kola Bundeslige.

- Srećam sam što opet mogu da igram fudbal. To što sam položio test na kontrolnom susretu je važno da steknem rutinu. Naporno sam radio kako bih spremno dočekao današnji duel, a najvažnije je da više ne osećam bol u zglobu- rekao je Grujić.

Nemački mediji su skeptični da li će bivši fudbaler Crvene zvezde početi meč. Realnija je varijanta da bude na klupi, pa da odigrao završnih pola sata, a da prednost dobije Norvežanin Per Skjelbred, koji je u Grujićevom odsustvu odigrao četiri od sedam susreta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading