PSOVKE I STRAŠNE UVREDE: Dončić posle eliminacije sa Eurobasketa napao sudije, pa priznao da je RAZOČARAO naciju!

Autor:

Sport

14.09.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se završilo na verbalnom sukobu.

PSOVKE I STRAŠNE UVREDE: Dončić posle eliminacije sa Eurobasketa napao sudije, pa priznao da je RAZOČARAO naciju!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Poljske priredila je najveće iznenađenje od početka Eurobasketa, pošto je u četvrtfinalu savladala branioca titule, selekciju Slovenije.

Taj meč će ostati upamćen kao najgori koji je na turniru odigrao Luka Dončić, pošto ga je završio zbog pet faulova, a prethodno je ostvario učinak od 14 poena, 11 skokova i sedam asistencija, ali i šest izgubljenih lopti, kao i loš procenat šuta (33 odsto iz igre, 25% sa linije penala).

U trenutku kada je utakmica završena, as Dalas Maveriksa se zaleteo prema sudijama i nije birao reči dok ih je psovao i vređao, a sve mu se jasno može pročitati sa usana.

Nešto kasnije je malo hladnije glave Luka izašao pred novinare, na konferenciju za medije.

Svaka čast Poljskoj, odigrali su fantastičnu utakmicu od prvog minuta, ovo je veliki uspeh za njih. Što se nas tiče, nismo ušli u meč kako smo hteli, vratili smo se, ali je Poljska nastavila da se bori i svaka im čast - rekao je Dončić.

Sve bi možda bilo drugačije da je Slovenac srpskog porekla bio potpuno zdrav.

- Ne znam ni sam, verovatno nisam 100% spreman. Imao sam mnogo toga tokom ovog prvenstva, razočarao sam ceo tim, naciju, ali moram da se vratim i da budem dosta bolji. Igrao sam vrlo loše. Drugačije je u odnosu na klub, najlepše je igrati za Sloveniju, mislim da smo se svi borili, pogotovo u drugom poluvremenu. Ti porazi bole, sport je takav - podvukao je najbolji košarkaš Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading