NEVERICA U SLOVENIJI: "Zmajčeki" bez Dragića do kraja Eurobasketa!

Autor:

Sport

12.09.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda butnog mišića jača od iskusnog asa aktuelnog prvaka Evrope.

NEVERICA U SLOVENIJI: "Zmajčeki" bez Dragića do kraja Eurobasketa!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Slovenije i Belgije

Košarkaška reprezentacija Srbije ispala je od Italije u osmini finala Eurobasketa, a četvrtinalne utakmice u Berlinu nastavljaju se u utorak.

Jedina zemlja iz bivše Jugoslavije koja je i dalje na takmičenju je Slovenija koja je aktuelni branilac titule, ali će protiv Poljske (sreda, 20.30) biti značajno oslabljeni.

 

 

Naime, Zoran Dragić (33) povredio je butni mišić i Košarški savez Slovenije potvrdio je da do kraja turnira neće moći da računa na preiskusnog beka-šutera.

- Očigledno mi nije suđeno da pomognem reprezentaciji u odlučujućim bitkama na Evropskom prvenstvu. Pomagaću saigračima sa klupe, glasno ih bodriti i na taj način daću im pozitivnu energiju, koja će nam biti potrebna narednih dana. Verujem da će momci da ostave srce na terenu i da ćemo se na kraju zajedno radovati dobrom rezultatu koji svi toliko želimo - rekao je Zoran Dragić za zvanični sajt Saveza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zoran Dragić (levo) na utakmici Slovenije i Nemačke

Podsetimo, košarkaš Cedevita Olimpije povredio se u finišu prvog poluvremena osmine finale protiv Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading