Rasulo u Hrvatskoj nakon ispadanja sa Eurobasketa!

Autor:

Sport

11.09.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Hrvatske se porazom od Finske 94:86 oprostila od učešća na Eurobasketu.

Rasulo u Hrvatskoj nakon ispadanja sa Eurobasketa!

Foto: fiba.com/Eurobasket

Selektor poražene selekcije, Damir Mulaomerović, rekao je kako bi na njegovo mesto trebalo da dođe neko drugi.

- Teška utakmica, Markanen je ušao sa par lakih poena, a posle ga nije bilo moguće zaustaviti. Pokušao sam sve na njemu, sa tri, četiri igrača, ali bezuspešno. Bio je sjajan danas- rekao je Damir, a zatim nastavio:

- Ostaje žal, ja sam verovatno poslednji put sedeo na klupi reprezentacije, s obzirom na to da kao selektor moram da podnesem odgovornost. Žao mi je, trudili smo se. Nemam šta da zamerim igračima, imali smo dosta problema, povreda Zubca...Svaka mu čast, pokušao je da igra koliko je mogao. Razgovaraću sa ljudima iz saveza, trebalo bi da dođe neko sa novom energijom ko će pokušati da napravi nešto bolje. Ne kažem da i mi nismo napravili dosta dobrih stvari, ali evidentno da je i podrška izostala. Očekivao sam više ljudi večeras da nas podrže, hvala ovima što su bili, to je to, idemo dalje- rekao je Mulaomerović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading