BES I EMOCIJE: Avdija izgubio nekoliko godina života!

Autor:

Sport

02.09.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Izraelac posle dominacije na početku Eurobasketa.

BES I EMOCIJE: Avdija izgubio nekoliko godina života!

Foto: Fiba.com

Deni Avdija

Najbolji izraelski košarkaš Deni Avdija rekao je posle pobede nad Finskom da je izgubio "nekoliko godina života" zbog intenziteta utakmice.

Jako težak meč, izgubio sam nekoliko godina života zbog svih emocija i besa koji sam osetio u ovom duelu. Rival je bio jako težak i samo mi je drago što smo pobedili - kazao je Avdija.

On je imao spektakularan obračun sa Markanenom, a duel je završio sa 23 poena i čak 15 skokova.

Sviđa mi se što sam ga čuvao, sviđaju mi se izazovi tokom cele karijere. Morao sam da prihvatim taj izazov i da mu otežam život. Tako se igrači međusobno poštuju, tako što se takmiče, ne odustaju - rekao je Avdija, a zatim je prokomentarisao poslednji napad regularnog toka susreta.

- Sada smo dobili meč na kraju, pa se sada neću žaliti, ali možda da smo izgubili bi pričao drugačije. Ali mislim da je ta lopta trebalo da bude u mojim rukama. Na kraju je i Gal Mekel mogao da pogodi to polaganje, bio je to dobar šut i sada nema ničega oko čega bismo mogli da se žalimo.

Podsetimo da je Izrael slavio rezultatom 89:87 nakon produžetka, a Srbija će prvi mečč u grupnoj fazi odigrati večeras od 21 čas protiv Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading