(FOTO) Internet gori zbog ovog URNEBESNOG ISPADA avio kompanije!

Autor: Republika

Razonoda

09.10.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ismejavanje i šale na račun britanske avio kompanije "Thomas Cook" ne prestaju, otkako se na društvenim mrežama pojavila fotografija nespretno postavljenog natpisa na jednom od njihovih aviona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Njihova nova, sveže ofarbana, letelica na boku ima natpis "I love Cook’s club", što bi se moglo prevesti kao "Klub ljubitelja Kuka".  

I ništa tu ne bi bilo ni najmanje čudno da neko nije primetio i fotografisao ono što se dešava s natpisom kada se vrata aviona otvore.

Naime, otvaranjem vrata pomera se i deo slova natpisa ispisan preko njih, pa se reklamni natpis pretvara u nešto što ima potpuno drugačije značenje. 

Preklapanjem slova natpis se pretvori u vulgarnu poruku "I love cocks club", odnosno "Klub ljubitelja muškog polnog organa'". Pri je čemu reč "cock" jedna od najčešće upotrebljavanih reči koje u slengu označavaju pomenuti organ.

Fotografije aviona sa otvorenim vratima počele su velikom brzinom da se šire društvenim mrežama, pa je ubrzo reagovala i sama kompanija Tomas Kuk.  

g

Njeni zvaničnici su priznali grešku, istakavši u šali, da je upavo to "pravi način da se naglasi gde se nalazi izlaz za slučaj nužde".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading