NA MARSU JE IZVRŠEN GENOCID: Naučnik upozorava da sličan scenario predstoji i Zemlji!

Autor: Republika

Razonoda

27.09.2018

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizičar Džon Branberburg tvrdi da je na Marsu živela drevna civilizacija koju je nuklearnim napadima s lica Crvene planete "izbrisala" druga vanzemaljska rasa.

Foto: Tanjug/AP
Mars

Fizičar tvrdi kako su stari Marsovci zapravo bili rasa Sidonijani, a tragovi genocida mogu se videti i danas. Njegovo istraživanje temelji se na visokoj koncentraciji ksenona-129 u atmosferi Marsa, kao i urana i torijuma na površini te planete, što je dokumentovala letelica "Odiseja".

Naučnici su i ranije nalazili iste elemente u svemiru, ali Brandenburg je siguran da su te materija zapravo dokaz da je reč o nuklearnom napadu.

Brandenburg upozorova kako i mi, stanovnici Zemlje moramo da budemo oprezni, tako da on predlaže da se na Marsu postavi baza s ljudima kako bi "saznali protiv čega se borimo".

Stručnjak za NLO Najdžel Votson, kaže da Brandenburg nije prvi koji iznosi ovakvu teoriju.

- Ovakve priče i njihove varijacije daju nam ideju da je naš Sunčev sistem bio poprište nekoliko nuklearnih bitaka između vanzemaljskih posetilaca i starosedelaca - izjavio je Votson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading