(VIDEO) OVO JE PREPLAŠILO NIKOLU TESLU: Ovo su jezivi zvuci iz UTROBE KOSMOSA!

Autor: Republika

Razonoda

26.09.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći naučnik u istoriji sveta, i jedan od najvećih umova koji je ikada hodao zemaljskom kuglom čija filozofija tek sada polako počinje da dopire do ljudi širom Zemlje, Nikola Tesla, imao je želju da svakome besplatno ili gotovo besplatno omogući neograničenu količinu energije i generalno rečeno tehnologiju koja će im unaprediti živote.

Foto: wikimedia.org/Napoleon Sarony
Nikola Tesla

Jedan od primera takve jeftine tehnologije koju svako može da napravi sam jeste tzv. "duhovni radio" za čiju konstrukcija vam ne treba više od tri hiljade dinara. On koristi obično kristalno radijsko kolo povezano sa računarom putem kabla, a u stanju je da primi jezive zvuke iz raznoraznih elektromagnetskih izvora.

Zvuci su toliki jezivi da su uplašili čak i njihovog tvorca, Teslu.

- Moje prve obzervacije su me pozitivno preplašile pošto je u njima bilo nečega misterioznog, da ne kažem natprirodnog, pošto sam bio sam u laboratoriji tokom noći - rekao je otac savremenog sveta 1901. godine u jednom intervjuu.

- Zvuci koje slušam svake noći isprva deluju kao ljudski glasovi koji pričaju na jeziku koji ne mogu da razumem. Teško mi je da poverujem da su u pitanju realni glasovi bića izvan ove planete. Mora postojati jednostavnije objašnjenje koje ne uspevam da otkrijem - rekao je ponovo sedamnaest godina docnije, a preneo telegraf.rs.

Da li je ovo nauka ili nešto natprirodno? Da li su zvuci koji dolaze iz utrobe Zemlje, ili iz kosmosa? Da li su ovo glasovi vanzemaljaca?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading