Astronaut tvrdi da je video NLO: Poslali ga na detektor laži i PROŠAO JE!

Autor: Republika

Razonoda

27.04.2018

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astronaut Baz Oldrin i još trojica njegovih kolega prošli su detektor laži na koji su stavljeni zbog svojih tvrdnji da su imali susret s vanzemaljcima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Institut za bioakustičnu biologiju u Olbaniju, Ohajo, sproveo je kompleksne kompjuterske analize glasovnih šema astronauta, dok su pričali o bliskim susretima treće vrste. Iako je ova tehnologija i dalje tajna, tvrdi se da su te studije pouzdanije od trenutnih testova na detektorima laži i da će ih uskoro zameniti u policiji i FBI.

Pilot Baz Oldrin (88), sa misije "Apolo 11", prvi je testiran. On je bio drugi čovek koji je kročio nogom na lunarnu površinu 1969. Oldrin je uvek tvrdio da je video neidentifikovani leteći objekat (NLO) na putu do Meseca.

- Tamo je bilo nešto dovoljno blizu da bi se moglo osmotriti, nekako u obliku slova "L" – ispričao je Oldrin.

Sada su tvrdnje svemirskih putnika o viđenju NLO pregledane u laboratorijskim uslovima. Sva četiri kosmonauta – osim Oldrina Al Vorden, te posthumno Edgar Mičel i Gordon Kuper – "položila" su test sproveden uz upotrebu poslednje tehnologije.

Stručnjaci kažu da rezultati pokazuju da su oni "potpuno ubeđeni" da su znakovi vanzemaljskog života kojeg su videli tokom istorijske misije autentični, preneo je "Dejli star". Šeri Edvards iz Instituta kaže da testovi pokazuju da je Oldrin siguran da je video NLO, iako njegov logički um "to ne može objasniti", piše blic.rs.

Al Vorden (86), pilot misije "Apolo 15", iznenadio je javnost kad je rekao da je video vanzemaljce. On veruje da smo svi mi potomci drevnih vanzemaljaca. Mičel i Kuper su preminuli ranije, ali je novom tehnologijom analiziran snimak njihovog glasa.

Mičel, sa misije "Apolo 14", tvrdio je da je video nekoliko NLO-a, dok je Kuper opisao kako je pokušavao da stigne grupu objekata. Testovima je sada otkriveno da su obojica bili uvereni da pričaju istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading