ŠOKANTNA TVRDNJA: Imam originalnu sliku vanzemaljca iz Rozvela!

Autor: Republika

Razonoda

26.04.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživač NLO-a tvrdi da je došao u posed autentične fotografije vanzemaljskog bića, navodno nastale nakon obdukcije u nekad tajnoj bazi poznatoj pod nazivom "Područje 51".

Foto: youtube.com
Navodno mu je odsečena glava

Tom Keri kaže da je fotografiju dobio na filmu i da su mu fotoeksperti iz Kodaka potvrdili da potiče iz 1947. godine, iste godine kada je navodno došlo do famoznog pada letećeg tanjira u okolini Rozvela u američkoj saveznoj državi NjuMeksiko, prenosi jutarnji.

- Odneli smo film službenom Kodakovom hroničaru u Ročesteru u saveznoj državiNjujork, koji je obavio analizu i rekao da film definitivno potiče iz 1947. godine - navodi Keri i dodaje da mu je hroničar potvrdio da nije moguće da je reč o bilo kakvoj montaži.

- To je original iz 1947, a na njemu je vanzemaljac u ležećem položaju - dodaje Keri.

On je uveren da je kreatura sa slike visoka oko metar i 20 centimetara, a za glavu kaže da je gotovo insektoidnog oblika.

- Glava je odrubljena, obavljena je delimična obdukcija, unutrašnji organi su uklonjeni, a verujemo da je leš balsamovan, barem u trenutku kada je ovafotografija napravljena - priča Carey, koji fotografiju tek treba da pokaže javnosti.

Ipak, kako to obično biva kod ovakvih priča, pojavile su se sumnje u njegove tvrdnje. Najdžel Votson, autor knjige o NLO-ima, upozorava da obično kada netko obeća da će pokazati krunski dokaz postojanja vanzemaljaca na kraju pruži vrlo neuverljive dokaze.

- Ipak, ako su vanzemaljci zaista pronađeni u Rozvelu, to bi bio prelomni događaj i ne mogu zamisliti da bi vlasti uspele sve da zadrže u tajnosti - kaže Votson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading