NOĆNA MORA! MAJA JE OSTALA ZAGLAVLJENA U SOLARIJUMU CELU NOĆ: Htela sam da podignem poklopac, ali nisam mogla da ga pomerim

Autor:

Razonoda

13.11.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o danskoj devojci Maji Grunlund još uvek izaziva strah i jezu kod mnogih koji su čuli za njenu neobičnu avanturu u solarijumu.

NOĆNA MORA! MAJA JE OSTALA ZAGLAVLJENA U SOLARIJUMU CELU NOĆ: Htela sam da podignem poklopac, ali nisam mogla da ga pomerim

Foto: pixabay.com

 Pre nekoliko godina, Maja je bila zarobljena u tom malom prostoru čak deset sati, dok se njen dečko Kasper nije setio da je traži i spase. Danas, Maja je poznata kao devojka koja je preživela noćnu moru u stvarnom životu.

Kako je Maja ispričala, sve se desilo 2019. godine, kada je odlučila da poseti solarijum. U jednom trenutku, poklopac se sam zatvorio i ostavio je zarobljenu u mraku i bez mogućnosti izlaska. Srećom, nije bilo ozbiljnijih posledica, ali je Maja otkrila da se osećala kao da je živa zakopana.

Njen dečko Kasper je bio zabrinut i pozvao je salon, ali niko nije bio tamo. Nakon toga, kontaktirao je policiju, ali oni su mu rekli da ne mogu da reaguju jer je Maja nestala tek par sati pre toga. Tek nakon 24 sata od nestanka odrasli se mogu prijaviti kao nestali.

Republika

Foto: pixabay.com

Ilustracija

 


Kasper je saznao da je rano ujutru trebalo da dođe čistačica, ali ona nije došla. Čuvši Majin glas kako vrišti, Kasper je odlučio da razbije staklo i oslobodi svoju devojku. Ona je bila toliko psihički rastrojena da su je odveli na psihijatriju, a i danas se bori sa strahom od zatvorenih prostora i noćnim morama.

Maja je tada istakla da se najviše bojala da će ostati bez vazduha i ugušiti se u tom malom prostoru. Nažalost, nikada se nije saznalo da li je dobila odštetu jer su osiguranje i vlasnik salona morali da utvrde ko je odgovoran za incident.

Ova priča je privukla pažnju javnosti i pokrenula pitanja o bezbednosti u solarijumima. Iako se ne zna šta se zapravo desilo u tom solarijumu, jedno je sigurno - Maja Grunlund je preživela svoju noćnu moru i postala poznata širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading