RADE (61) NIKADA U ŽIVOTU NIJE BIO SA ŽENOM: Bolje mi je ovako...

Autor:

Razonoda

13.11.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Milinović, 61-godišnji stanovnik Busovače u Bosni i Hercegovini, nedavno je izazvao veliku pažnju u javnosti kada je izjavio da se, posle 60 godina života, konačno odlučio da se oženi.

RADE (61) NIKADA U ŽIVOTU NIJE BIO SA ŽENOM: Bolje mi je ovako...

Foto: youtube/ Srećko Stipović

Ova neobična odluka izazvala je različite reakcije, a mnogi su se čudili kako je jedan muškarac u svojim godinama do sada ostao neženja.

Prema rečima samog Radeta, on nikada u životu nije imao nikakvih iskustava sa ženama, niti je ikada bio u vezi. Kako kaže, nikada nije ni pipnuo žensku osobu, a kamoli nešto više. Ipak, odlučio je da konačno poželi da se oženi, a kako kaže, ta želja mu je trajala samo dva meseca.

Tokom tog kratkog perioda, Rade je imao brojne ponude za brak, kako od žena, tako i od muškaraca. Međutim, na kraju je ipak odlučio da ostane devac do kraja života. Kako kaže, njegova odluka da ostane neženja je doneta iz razloga što mu je "bolje ovako".


Rade živi na selu, od nasleđene mamine penzije, i potpuno je sam. Kako kaže, nije zainteresovan ni za kakve veze, niti ga išta drugo u životu interesuje. Kada ga je jedna žena pitala šta je u horoskopu i kojim se zanimanjem bavi, Rade je odustao od pokušaja da se oženi i rekao da mu je "bolje ovako".

Iako se čini da Rade živi usamljeničkim životom, on tvrdi da je srećan i da mu nije potrebno ništa više. Kako kaže, provodi svoje dane mirno, radi malo po kući i odlazi do prodavnice. Međutim, ističe da u njegovom selu nema nikakvih šansi da se nađe neka žena koja bi bila zainteresovana za njega. "Sve odu tamo gde je bolje", kaže Rade.

Na kraju priloga Srećka Stipovića, koji je posvetio Radeu i njegovoj neobičnoj odluci da ostane neženja, može se videti kako Rade živi sam i kako se snalazi u svom svakodnevnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading