SCENA KOJA ĆE VAM SLOMITI SRCE KAD SHVATITE NJENO ZNAČENJE: Ovo je jedna od najmračnijih epizoda "Toma i Džerija", a mnogi ni ne znaju šta predstavlja (VIDEO)

Autor:

Razonoda

09.11.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U epizodi Tom posećuje vrata raja nakon što se povredio tokom borbe s Džerijem.

SCENA KOJA ĆE VAM SLOMITI SRCE KAD SHVATITE NJENO ZNAČENJE: Ovo je jedna od najmračnijih epizoda "Toma i Džerija", a mnogi ni ne znaju šta predstavlja (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/insidehistory

Epizoda iz poznatog crtaća Tom i Džeri nosi naziv "Heavenly Puss" i objavljena je 1949. godine, a mnoge je rasplakala nakon što su shvatili o čemu zapravo govori.

"Bili smo premladi da ovo shvatimo. Zlatne nebeske pokretne stepenice uzdižu Tomovu dušu u nebo do zlatnih kapija železničke stanice gde čeka voz "Nebeski ekspres" koji nosi duše mačaka u raj", navedeno je u opisu objave.

U epizodi Tom posećuje vrata raja nakon što se povredio tokom borbe s Džerijem, a zlatne pokretne stepenice ga vode do reda za voz koji vozi u raj.

 

 

"Fluf, Muf i Puf, tri mačića koji su se udavili nakon što su u džaku bačeni u vodu brzo prolaze kroz kapiju do voza. Vratar propušta mačiće da prođu jer je njihova smrt bila prerana", navodi se dalje u tekstu, prenosi Espreso.

"Osećam da je u starim crtanim filmovima bilo mnogo više mudrosti. Danas su to samo gluposti, jarke boje i buka koju naše društvo samo smućka i ubaci", "Ja ne plačem, vi plačete", "Mislim da mi to kao detetu ne bi imalo smisla. Sad kad vidim, rastužim se", neki su od komentara na podeljeni snimak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading