"UČESTALIJI TERORISTIČKI NAPADI U EVROPI, ZASTRAŠUJUĆI KLIMATSKI DOGAĐAJI..." Crna proročanstva Baba Vange za 2024. godinu

Autor:

Razonoda

09.11.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proročanstva ove žene, poznate i kao "Nostradamus Balkana", veruje se, imaju 85% tačnosti.

"UČESTALIJI TERORISTIČKI NAPADI U EVROPI, ZASTRAŠUJUĆI KLIMATSKI DOGAĐAJI..." Crna proročanstva Baba Vange za 2024. godinu

Foto: Shutterstock, Printscreen

Baba Vanga, poznata kao 'Nostradamus Balkana', stekla je reputaciju predviđanja događaja poput 11. septembra i Bregzita. Veruje se da je 85% njenih navoda bilo tačno. Njene vizije potiču iz detinjstva kada je izgubila vid u smrtonosnoj oluji. Premda je preminula 1996. u 84. godini, neka od njenih predviđanja i dalje intrigiraju javnost. Evo nekoliko njenih navodnih predviđanja za 2024. godinu:

1. "Pokušaji atentata"

Prema Baba Vanginoj viziji, postoji tvrdnja da bi ruskog predsednika Vladimira Putina neko iz njegove zemlje mogao pokušati atentat. Kremlj je odbacio spekulacije o Putinovom zdravstvenom stanju.

2. "Povećanje terorističkih napada u Evropi"

Baba Vanga je predvidela da će doći do povećanja terorističkih napada u Evropi, zajedno sa upotrebom razornog oružja koje će biti testirano ili upotrebljeno od strane "velike zemlje".

3. "Ogromna ekonomska kriza"

Ona je predvidela dolazak ogromne ekonomske krize sledeće godine, koja će imati globalne posledice. Navela je faktore kao što su povećanje nivoa dugova, dalje geopolitičke tenzije i pomak ekonomske moći sa Zapada na Istok, prenosi Mondo.

4. "Zastrašujući klimatski događaji"

Baba Vanga je imala viziju zastrašujućih vremenskih nepogoda i prirodnih katastrofa u 2024. godini, uključujući i promene u orbiti koje se obično dešavaju tokom dugih perioda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading