PROŠAO SAM TUNEL, PA UHVATIO NJEGOVU RUKU: Muškarac UMRO NA PET MINUTA u snu, pa opisao šta je doživeo i zašto je vraćen u život

Autor:

Razonoda

29.10.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislio je da sanja kada je video da mora da prođe kroz tunel, ali je posle shvatio da je imao onostrano iskustvo i to kakvo!

PROŠAO SAM TUNEL, PA UHVATIO NJEGOVU RUKU: Muškarac UMRO NA PET MINUTA u snu, pa opisao šta je doživeo i zašto je vraćen u život

Foto: pixabay.com

Neprofitna organizacija “Near-death experience research foundation” objavila je ispovest čoveka koji je želeo da se predstavi javnosti kao Stiv, i koji je doživeo “prelaz na drugu stranu”.

Stiv je 1993. godine, dok je ležao u bolnici prestao da diše u snu. Kasnijom analizom i pregledima kod lekara utvrđeno je da je zaista preminuo na nekoliko minuta.

Lekari su ga i spasili jer su dežurni u bolnici videli čuli kada je prestao da diše. Stiv tvrdi da ga niko od njih nije vratio među žive, već je “poslat nazad”.

- Te noći imao sam san. Zapravo to nije bio san već moja trenutna smrt. Video sam neko jezero, a onda i tunel kroz koji sam prošao dok nisam video ruku jednog rođaka koji je preminuo dve godine ranije. Pružao mi je ruku i uhvatio sam je. Potom me je pomilovao po glavi i mislima mi je rekao da moram da se vratim dole. Da još nije došlo moje vreme - rekao je Stiv.

Nakon toga se trgao i probudio. Okružen doktorima. Više nije zaspao te noći. Bio je ubeđen da je to bio samo uvrnut san. Narednih dana shvatio je da tu ima nečeg više, kada su mu doktori rekli da je imao srčani zastoj i da je bio mrtav.

Prema rečima doktora Sema Parnije, direktora intenzivne nege i naučnika u medicinskom centru u Njujorku, mnogi ljudi sa iskustvima sličnim Stivovim, kažu da postoji prvo crna rupa, zatim jako svetlo, mnogo lica ispred kao i pesma. Ako ne pesma, onda osećaj da je osoba u tim trenucima obdarena supermoćima poput letenja i telepatije.

- Neki tada ugledaju i rođake. Mnogi ističu kad prođe iskustvo da su imali osećaj da ne žele da se vrate u “običan” život. Iskustvo života posle smrti ipak i dalje ostaje stvar verovanja u to jer nema naučnih dokaza - rekao je doktor Parnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading