VERUJE DA GA KOZMETIČARKA ZA DLAKU ODVELA U SMRT: Kada je dobio DIJAGNOZU melanoma, jasno mu je bilo šta je sve uzrokovalo!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.10.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

POSLUŠAO SAM KOZMETIČARKU I TAKO "ZAKUCAO 1. EKSER SEBI U KOVČEG": Upozoravam vas, bio sam na ivici smrti zbog MLADEŽA!

VERUJE DA GA KOZMETIČARKA ZA DLAKU ODVELA U SMRT: Kada je dobio DIJAGNOZU melanoma, jasno mu je bilo šta je sve uzrokovalo!

Foto: instagram/printscreen/hikewood_outdoors

Supruga Meta Hejvuda je primetila da se mladež na njegovim leđima promenio i da je zadobio potpuno drugu boju i veličinu.

Postao je toliko veliki, da je dosegao veličinu novčića 

Sve se događalo tokom pandemije korona virusa, zbog čega je Met odlagao posetu kod lekara. Tek 2021. je poslao svoju fotografiju lekaru opšte prakse. 

Tada mu je rečeno da obavezno poseti dermatologa i da je dovoljan samo jedan pregled kako bi se dijagnoza utvrdila. 

- Za mene je mladež bio daleko, nešto što nisam mogao da vidim osim ako sebe ne dovedem u nezgodan položaj. Bio je van vidokruga, van pameti - priseća se Met.

 

 

Dijagnostikovan mu je rak kože u drugom stadijumu. Nakon operacije, doktori su Metu predložili još jednu operaciju kojom bi se utvrdilo da li se rak proširio.

Imao je operaciju pri kojoj su mu uklonili deo kože sa pazuha i narednih godinu dana je proveo na fiziterapiji kako bi ponovo naučio da koristi ruke. 

Veruje da je ovo izazvalo rak

Čvrsto veruje da je rak kože izazvan sunčanjem jednom mesečno, što je bio savet kozmetičarke kod koje je odlazio u svojim 20-im.

- Imao sam osip koji se formirao po grudima i rečeno mi je da bi to moglo da bude povezano sa stresom. Kozmetičarka koja je dolazila u teretanu u kojoj treniram, pogledala je moju kožu i rekla da bi sunčanje moglo da mi pomogne. To je bila potpuna glupost i to sam naučio na teži način. U bolnici su mi, 15 godina kasnije, rekli da je svako sunčanje bilo još jedan ekser u kovčeg - upozorio je. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading