DEPRESIJA, ALKOHOL, PROMISKUITET! KAKO SE ZAŠTITITI OD NAPADA NEČASTIVOG? Ovo je MOLITVA koja štiti od zla!

Autor:

Razonoda

26.10.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno smo izloženi raznim izazovima koji nas mogu dovesti do lošeg raspoloženja, anksioznosti i depresije.

DEPRESIJA, ALKOHOL, PROMISKUITET! KAKO SE ZAŠTITITI OD NAPADA NEČASTIVOG? Ovo je MOLITVA koja štiti od zla!

Foto: Izvor: Unsplash/ Diana Simumpande

Međutim, da li ste znali da se iza tih negativnih osećanja može kriti nešto mnogo dublje i zastrašujuće? Da, reč je o napadima nečastivog koji nas vode u propast!

Negativna energija može nas zadesiti na mnogo načina - kroz loše navike, nezdravu ishranu, prekomernu konzumaciju alkohola i cigareta, ali i kroz promiskuitetan životni stil. Kada osetite nervozu i loše raspoloženje, morate biti svesni da vam je potrebna pomoć od najviših sila. Jedan od načina da se izborite sa tim je molitva.

 

Republika

Foto: shutterstock

 

 



Iako najkraća molitva "Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnog!" uvek pomaže, postoji jedna posebna molitva koja će vas zaštiti od svake negativne energije. Izgovorite sledeće reči: "Ja sam Božije dete, Isus Hrist je umro za mene i štiti me od svakog zla. Moj život sada je u Božijim rukama od kojih me nikakvo zlo, pa ni ti, ne može odvojiti!"

Ova molitva ima moć da vas zaštiti od svakog zla koje vam se približava. Ne dozvolite da vam negativna energija oduzme sreću i mir. Poverite se u Božije ruke i osetićete kako vas nečastivi napusti.

U borbi sa negativnom energijom, ne zaboravite da ste vi dete Božije. Neka vas Isus Hrist štiti od svakog zla i vodi putem mira i blagostanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

27.10.2023 22:39

Prijatno me je iznenadio portal Republika objavljivanjem ovako korisnog teksta. Ovako lep tekst može koristiti mnogima koji se suočavaju sa problemima u životu i kojima je potrebna Božija pomoć u nastojanjima da žive normalnim i ispunjenim životom. Svako dobro vama i vašim čitaocima.