POJAVIĆE SE NASMEJAN, VOLEĆE GA I ISTOK I ZAPAD: OVO je VOĐA koga je slavni Nostradamus najavio da će 2024. ZAUVEK PROMENITI SVET!

Autor:

Razonoda

25.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni francuski prorok u nekoliko spisa najavio je sledeću godinu kao sudbonosnu za Evropu i godinu u kojoj će se pojaviti osoba koja će svojom pojavom i osmehom "smiriti" kontinent

POJAVIĆE SE NASMEJAN, VOLEĆE GA I ISTOK I ZAPAD: OVO je VOĐA koga je slavni Nostradamus najavio da će 2024. ZAUVEK PROMENITI SVET!

Foto: pixabay.com

Pred nama je Godina zmaja. Godina u kojoj će svet ili svedočiti novom velikom ratu ili će se stvari konačno smirivati.

Ako je verovati slavnom francuskom proroku Nostradamusu, 2024. godina je i sudbonosna za Evropu jer će se u njoj na velikoj sceni pojaviti osoba, mladi muškarac koji će svojom pojavom i pre svega govorima osvojiti srca i Istoka ali i Zapada kontinenta.

Ko je taj čovek o kojem je Nostradamus još pre nekoliko vekova pisao? I šta nas još čeka u, po Kinezima - Godini Zmaja?

Nostradamus je u svojim spisima predvideo sva najveća dešavanja u svetu u poslednja tri veka. Video je dolazak Adolfa Hitlera na vlast, predvideo je oba svetska rata, pre toga Francusku revoluciju a daleko posle nje i krvoproliće na Balkanu.

Nostradamus je svojim rečima tačno opisao da će Džon Kenedi biti ubijen, da će čovek sve više slušati mašine i da će svet zadesiti strašna bolest u 21. veku (koronavirus).

Za 2024. godinu Nostradamus je bez ikakvog kalkulisanja najavio pojavu “novog vođe”.

Republika

Foto: pixabay.com

 

- Negde na prelepim ulicama zapadne Evrope pojaviće se mladi vođa. Sa narativnom snagom Šekspira i šarmom modernog influensera, uticaće na ljude. Biće stalno nasmejan. Zračiće energijom. Uticaće na mase, preoblikovaće dešavanja na političkoj sceni. Voleće ga i Istok i Zapad. On će Evropi doneti dug period mira i blagostanja - napisao je, u prenešenom značenju slavni Nostradamus.

Novi vođa je dakle osoba koja će znati pre svega kako da komunicira sa Evropljanima, naročito putem društvenih mreža. Neko koga će voleti objektiv kamere i ko će umeti s rečima.

Neko ko će uspeti da umiri zaraćene strane, s jedne strane Rusiju, a s druge zapadne sile. Ko je ta osoba, ostaje nam da vidimo, ali u istoriji nije bilo puno osoba koje su podjednako cenili Istok i Zapad.

Nostradamus je odavno najavio Treći svetski rat za koji je tvrdio da će u 21. veku biti verskog karaktera.

Jeste spomenuo 2012. godinu kao godinu početka rata, ali njegovi tumači odavno tvrde da se jedino sa preciznošću može reći da je mislio na 21. vek, ali ne na koju godinu.

Pod pretpostavkom da će umeti da ujedini istok i zapad, moguće je da bi novi, mladi vođa o kojem govori Nostradamus mogao i da smiri strasti na Bliskom istoku.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Ako ništa drugo, da sačuva Evropljane od krvoprolića. Jedno je sigurno – novi vođa biće jako vešt s rečima, što je Nostradamus na nekoliko mesta apostrofirao.

Jedan od njegovih tumača rekao je početkom godine da će novi vođa biti iz zapadne Evrope, kao i da će doći iz nekog novog političkog ili ekološkog pokreta. Moguće je i da će izrasti u “zvezdu” usled borbe sa klimatskim promenama.

Nostradamus je za 2024. godinu najavio i da je to period najvećih iskušenja za Vladimira Putina, kao i da će veštačka inteligencija toliko biti primenjena u praksi da se više neće znati šta radi čovek a šta mašina.

- Budućnost će biti automatizovana. Čovek će prihvatiti mašine, ali će se mašine u jednom momentu u prvoj polovini 21. veka otrgnuti kontroli - zlokobno je upozorio francuski prorok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

25.10.2023 20:14

Ha ha ha ..... da li sam pročitao?

ha

26.10.2023 10:14

pojaviće se vama nasmejana nuklearna glava po nekim gradovima i svi ćeno biti srećni zbog toga