BABICA IMALA STRES NA POSLU, PA KUĆI UBILA SVOJU MALU DECU! Istraga otkrila šokantan razlog užasa, žena sada zbog toga može i NA SLOBODUI!

Autor:

Razonoda

25.10.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u istrazi otkrila nešto što ubici ne ide u prilog, ali njen advokat učiniće sve da na sudu bude ipak oslobođena

BABICA IMALA STRES NA POSLU, PA KUĆI UBILA SVOJU MALU DECU! Istraga otkrila šokantan razlog užasa, žena sada zbog toga može i NA SLOBODUI!

Foto: facebook/lind.say.969

Babica u ginekološko-akušerskom centru i majka troje dece Lindzi Klensi (33) iz Masačusetsa ubila je svoje troje dece uzrasti pet i tri godine, kao i osam meseci, tako što ih je posle posla po dolasku kući zadavila užetom za vežbanje.

Klensijeva je prilikom ubistva dece i sama pokušala da sebi oduzme život skokom s drugog sprata, međutim preživela je pokušaj samoubistva i od tada je, već devet meseci u pritvoru.

Policajcima je u bolnici, ležeći sa višestrukim povredama rekla da je imala veliki stres na poslu, kao i da nije znala šta radi.

Policija je prilikom istrage pročešljala njen telefon, laptop i tablet pronašavši dokaze da je nedeljema pre ubistva dece na internetu pretraživala kako na najbolji način da se počini zločin.

S druge strane, Lindzi Klensi godinama unazad bila je na lekovima pošto je patila od psihoze i povremenih halucinacija. Suprug je to znao i pomagao joj je da u svakodnevnom životu bude dobra žena i majka.

Republika

Foto: facebook/lind.say.969

Lindzi je od ubistva dece u bolnici

- Lindzi je vodila i digitalni dnevnik u kojem je pisala koliko se oseća loše i koliko ima ambivalentna osećanja prema svojoj deci - rekao je izvor lista Boston globe neposredno pre suđenja.

A na suđenju postoji šansa da Klensijeva bude proglašena neuračunljivom i da umesto u zatvoru naredne godine provede u psihijatrijskoj ustanovi sa povremenim dozvolama da bude i napolju.

Njen advokat igraće na kartu predoziranja pogrešnim lekovima. On je naime dobio informacije da je Lindzi pila u poslednje vreme pre zločina više lekova nego što je propisano a i to što je pila nije bilo za njeno trenutno zdravstveno stanje.

“Advokat će reći da su lekovi krivi ubistvo troje dece, odnosno da nije bila pri sebi kad je to učinila”, prenosi Boston Globe.

Ipak, malo je verovatno da će ona izbeći zatvorsku kaznu i to na duže, jer se na uređajima otkrilo da je ne nedeljama već mesecima unazad pretraživala najbolje opcije za ubistvo dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tea

25.10.2023 23:21

To je Amerika, a ne Balkan. Neće ta na slobodu