DOBILA 11 MILIONA EVRA NA LUTRIJI, PA NAPRAVILA FATALNU GREŠKU: Zbog ovog poteza plakaće DO KRAJA ŽIVOTA!

Autor:

Razonoda

22.10.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznala je da se nikada nije oporavila od onoga što je učinila posle nagrade

DOBILA 11 MILIONA EVRA NA LUTRIJI, PA NAPRAVILA FATALNU GREŠKU: Zbog ovog poteza plakaće DO KRAJA ŽIVOTA!

Foto: pixabay.com

Zamislite da donesete kući loto listić koji ste pre toga po automatizmu uplatili i na kraju, ne proveravajući koji su brojevi bili isti nehotice bacite u kantu za đubre.

Takav neverovatan slučaj dogodio se Amerikanki Dženet Valentini (77) iz Njujorka. Dženet je godinama unazad svake nedelje igrala loto, a ovog puta je, što je malo puta radila u prošlosti, po navici samo zgužvala tiket ni ne gledajući brojeve kada je prošla lutrija.

Dženet je punu 31 godinu igrala na brojeve 2,3,6,43,46 i 52 ali nikada ništa nije dobila. Sada ju je sreća pogledala, ali je bila kratkog veka. I sama je kriva za to.

Njujorčanka je sada stupila u kontakt sa lokalnim zvaničnicima lutrije, koji su joj objasnili da samo ukoliko vlasnik listića lično dođe da preuzme novac, moguće je i da ga preuzme.

- I dalje igram Loto, ali su mi dobici mali, svega par dolara ili zamena - objasnila je žena.

Žena je žurila sa dvoje dece i svojom majkom, pa je u tom haosu, greškom bacila i dobitni listić u đubre. Posle je probala da ga pronađe, ali slaba vajda. Posle toga je prvo danima plakala od muke, a onda je pokušala da nekako izvuče nagradu na lične podatke. Neuspešno.

- Dugo sam posle dobitka bila bolesna. Nikada nisam prebolela dobitak - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading