POSLODAVAC OTKRIO SA KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA, PA JE OTPUSTIO: Bila je slomljena, a onda je donela neverovatnu odluku

Autor:

Razonoda

22.10.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatrala je da ništa čudno i loše po imidž firme nije uradila jer voli intimne odnose

POSLODAVAC OTKRIO SA KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA, PA JE OTPUSTIO: Bila je slomljena, a onda je donela neverovatnu odluku

Foto: instagram/anniekknight

Australijanka Eni Najt (26) imala je dobar posao sa solidnom zaradom kada je rešila da krišom otvori profil na 18+ mreži “Only fans”.

Nakon što je procurila informacija da je spavala sa čak 300 muškaraca u jednoj godini, kao i da se na toj mreži pohvalila “dostignućem” da je bila u krevetu sa petoricom u toku 24 časa, ona je dobila otkaz.

Eni je u emisiji "The Kyle and Jackie O Show" otkrila da je bila pogođena otkazom.

- Poslednja stvar koju sam želela je da dobijem otkaz ako neko pronađe moj OnlyFans. Postojala je lista od tri razloga zašto sam u suštini otpuštena. Rekli su da ih nisam obavestila da imam sporedni posao, da nisam tražila dozvolu od kompanije da vodim sporedni posao i da imam fotografije koje su protiv pravila kompanije - izjavila je Eni.

Republika

Foto: instagram/anniekknight

 

Bila je jako ljuta, doslovno pred nervnim slomom smatrajući da je njen privatni život njena i samo njena stvar.

Ipak, ona je odlučila da ostavi profil na OnlyFans mreži i sada zarađuje i 1.000 evra od pretplate. Dnevno!

- Osećala sam se osnaženom posle podatka da sam bila u krevetu sa 300 muškaraca u toku godine. Intimni odnosi čine da se osećam dobro. Namenjeni su tome da se osećate dobro - rekla je Eni.

U radio programu otkrila je da spava sa muškarcima i ženama, te da je mnogo svojih seksualnih partnera upoznala onlajn. Takođe ima i "redovne" ljubavnike, koje poziva kad god može.

Najtova nezvanično nosi titulu žene koja je imala najviše intimnih odnosa u Australiji, za koju nema kraja kada je eksperimetnisanje u seksualnom smislu u pitanju, piše B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading