TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO! GOREĆE I EVROPA, A EVO KOME ĆE SE RUSIJA OKRENUTI: Zlokobno proročanstvo čuvenog filozofa uterao svima STRAH U KOSTI!

Autor:

Razonoda

22.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), pojavilo se proročanstvo ruskog filozofa i intelektualca Aleksandra Dugina

TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO! GOREĆE I EVROPA, A EVO KOME ĆE SE RUSIJA OKRENUTI: Zlokobno proročanstvo čuvenog filozofa uterao svima STRAH U KOSTI!

Foto: Tanjug-AP

Ruski filozof i intelektualac Aleksandar Dugin koji je poslednjih godina privukao pažnju svih argumentovanim i analitičkim viđenjem dešavanja u svetu, najavio je početak Trećeg svetskog rata u kojem će retko ko biti pošteđen stradanja.

Dugin je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) poručio da je veliki rat već počeo ali da će se to kristalno jasno videti tek za nekoliko meseci.

- Pokušajmo da opišemo jedan od mogućih scenarija dalje eskalacije na Bliskom istoku. Palestinski ustanak počinje na Zapadnoj obali i istočnom Jerusalimu. Mahmud Abas ne može da obuzda situaciju, a videvši Izrael kako sprovodi potpuni genocid u Pojasu Gaze, Palestinci pokreću sveobuhvatnu pobunu. IDF nastavlja da masakrira civile u Pojasu Gaze. Širom sveta rastu protesti protiv zapadnih proameričkih liberalnih elita koje jednoglasno stoje u korist Izraela. Hezbolahu se priključuju i gomile Arapa iz Jordana, koji probijaju kordone na granici. Njima se pridružuju Pakistan, Turska i Indonezija. Priča o talibanima koji šalju trupe na Bliski istok iz lažnih vesti postaje stvarnost. Crni barjaci Horasana se vijore nad svetom - kaže Dugin.

Ruski filozof koji je već predvideo u prošlosti šta će se dešavati u Ukrajini, istakao je da je islamski džihad već postao stvarnost koji zapad i Izrael ignorišu.

Republika

Foto: Shutterstock

 

- Rusija zauzima prvo neutralnu poziciju, ali ne žuri da podrži Izrael, jer u Ukrajini ratuje sa Zapadom, koji je ‘pak potpuno na strani Izraela. U nekom trenutku pobune u istočnom Jerusalimu, Palestinci izražavaju potrebu da ograde džamiju Al-Aksa radi zaštite od IDF. Naime, džamija Al-Aksa se pominje od samog početka ustanka u Pojasu Gaze, nazvanog „Poplava Al-Aksa“.  Izrael, u borbi protiv naoružanih palestinskih militanata i u samoodbrani, lansira rakete na džamiju. Ona se ruši. Put ka izgradnji Trećeg hrama je prohodan. Ali… Milijarda muslimana, od kojih je 50 miliona (zvanično) u Evropi, diže ustanak sada na samom Zapadu - otkriva Dugin naglašavajući da će Evropa goreti.

- U Evropi izbija građanski rat. Neki Evropljani su na strani LGBT, Soroševe i atlantističke elite, a neki sklapaju savez sa muslimanima (po uzoru na Alena Sorala) i pridružuju se antiliberalnoj revoluciji. SAD koriste taktičko nuklearno oružje protiv Irana. Rusija pokreće svoj nuklearni udar na Ukrajinu, koja po svaku cenu nastoji da se uhvati za Zapad i na svaki mogući način provocira Moskvu - objašnjava Dugin.

Prema Duginu, to će biti okidač za Treći svetski rat.

- Treći svetski rat izbija upotrebom taktičkog nuklearnog oružja. Rusija se konačno odlučila i stala na stranu muslimana. Američki dispenzacionalisti shvataju da je došao čas. Rusija napada, iako indirektno – Izrael. U ruskoj viziji, Zapad je pod direktnom vlašću Antihrista. Mnogi svetski lideri umiru, pojavljuju se novi sa daleko radikalnijim uverenjima - piše Dugin dodajući da će Kina napasti Tajvan, odvlačeći pažnju SAD i NATO-a ka novom cilju, kao i da se Indija uzdržava od direktne podrške na koju SAD računaju.

Sve što je Dugin rekao može se između redova pročitati u Nostradamusovim proročanstvima. Čuveni francuski prorok svojevremeno je, što je zapisano u knjigama, najavio Treći svetski rat za 21. vek kao i to da će biti „verskog“ karaktera.

Nostradamus je, kao i sad Dugin, upotrebio termin „dolazak Antihrista“, što je, ako je verovati Duginu, već u današnjoj realnosti.

- Veče istorije prestaje da bude klonulo… Feministkinje, gej aktivistkinje i ekolozi zahtevaju da se sve to okonča, ali ih niko ne sluša… Zapad je prinuđen da se bori protiv svakoga u ime nekog cilja koji više ne može da artikuliše i sve stare teze o „ljudskim pravima“, „građanskom društvu“ i drugim najavama nestale su u surovoj realnosti nadolazeće totalne smrti. Ilon Mask priznaje da je potpuno prestao da shvata šta se dešava. Izrael počinje, pod udarima sa svih strana, da gradi Treći hram. Samo Mesija može spasiti situaciju - rekao je Aleksandar Dugin na platformi X.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading