HITNA POMOĆ GA PROGLASILA MRTVIM, ON SE PROBUDIO U BOLNICI! Ovo što se desilo NIKO nikad nije video

Autor:

Razonoda

17.10.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan slučaj šokirao je naciju

HITNA POMOĆ GA PROGLASILA MRTVIM, ON SE PROBUDIO U BOLNICI! Ovo što se desilo NIKO nikad nije video

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Jedan Britanac ostao je živ posle sudara iako su ga radnici hitne pomoi koji su se našli na licu mesta posle serije reanimacija na kraju proglasili mrtvim.

Bizaran slučaj za koji Britanci ne pamte da se u modernom vremenu ikada dogodio, zbio se u gradiću Darlingtonu.

Hitna pomoć severoistoka Engleske (NEAS) morala je da se javno izvini ne samo pacijentu zbog neverovatne greške, već i familiji i javnosti.

- Čim smo obavešteni o incidentu, pokrenuli smo istragu i o svemu smo informisali porodicu pacijenta. Izražavamo duboku žalost zbog tuge koju je ovo izazvalo. U toku je istraga i ne možemo komentarisati ovaj slučaj - rekao je Endrju Hodž, direktor NEAS-a.

- Kolegama koji su upleteni u slučaj pružena je prikladna potpora i više nećemo govoriti ništa o pojedincima - dodao je.

Identitet i stanje pacijenta nisu objavljeni, a ovaj slučaj dogodio se samo nekoliko meseci posle objavljivanja izveštaja koji je otkrio da su medicinski radnici skrivali pogreške i uskraćivali dokaze koje je zatražila služba iz mrtvačnice, javlja The Northern Echo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading